Partnersamarbete

Våra partners är viktiga för oss 

Vi samarbetar huvudsakligen med partner inom tre olika kategorier: 
 

  • Business Partner

  • Development Partner

  • OEM Partner  


Nedan följer en kortare beskrivning av våra olika partnerkategorier. Vill du veta mer om PocketMobiles partnerupplägg, eller är intresserad av att bli partner till oss, är du välkommen att kontakta oss via E-post eller ringa Anders Tormod, 08-736 77 00

 

Business Partner

En Business Partner säljer in PocketMobile och PreCom Platform i sin roll som analyserande och rådgivande konsult eller inom ramen för en verksamhet närliggande PocketMobiles. En Business Partner rekommenderar och utvärderar PreCom Platform till sina kunder vid val av mobilitetsplattform. Vanligtvis har affärspartnern inte egen pre sale-personal eller egna utvecklare, utan tar hjälp av PocketMobile eller annan PocketMobile-partner med projekt och leverans till kund. PocketMobile utbildar partnerföretaget om PreCom Platforms funktioner och fördelar.  
 

Development Partner

En utvecklingspartner utvecklar, levererar och driftar mobilitetslösningar till nya och befintliga kunder på PreCom Platform. PocketMobile utbildar, certifierar och stöttar partnerföretagets egna utvecklare. Som certifierad partner får du bl.a. tillgång till PreCom diskussionsforum och till PreCom Partnerportal med kodbibliotek, produktinformation mm. 
 

OEM Partner

En OEM Partner utvecklar mobilitetslösningar och applikationer på PreCom Platform och levererar till slutkund under eget varumärke. Egna produkter och lösningar med PreCom som grund utvecklas, användargränssnittet anpassas och produkten namnges och brandas för bästa igenkänning. Partnern erbjuds kompetens kring utveckling och leverans. PocketMobile utbildar och certifierar partnerföretagets utvecklare och partnern ges möjlighet att påverka och ta del av PreComs roadmap. Som OEM Partner får man även möjlighet att ta del av specialistkunskap.

PreCom ger effektiva mobilitetslösningar
     
 
Telefon:
08-736 77 00
E-post: info@pocketmobile.se
      
  PocketMobile växer. Vi har fått in många nya spännande kundprojekt
och hälsar därför två nya
medarbetare välkomna
till PocketMobile.
 
   

     
  Vi har löst problem
och skapat nya starka
förutsättningar för en
mängd företag och
verksamheter.
 
  Kundcase