2
sep

Enklare paketutlämning för DHL:s ombud med PreCom

DHL Freight skriver avtal med PocketMobile och förenklar för sina kunder och ombud. För att effektivisera och göra hantering av inlämning och utlämning av paket enklare och mer användarvänlig för ombuden väljer nu DHL att samarbeta med PocketMobile och basera en ny lösning på PocketMobile’s plattform, PreCom.
28
maj

Danska TREFOR valde PreCom för effektivitet och kvalitet

TREFOR A/S har valt PreCom från PocketMobile som servicelösning för att få effektivare arbetsprocesser, mindre administration, bättre planering och bättre kommunikation till kunderna.
28
apr

Estlands ledande bevakningsföretag väljer PreCom

G4S Estland har valt PreCom som plattform för att få effektiv dispatching, säkra stödfunktioner och enklare administration. I PreCom kommer hela processen att hanteras, från inkommet larm, dispatching och navigering till rätt adress, till nödlarm på plats och återrapportering av uppdrag ute på fältet.
26
feb

APCOA Parking/Europark fick kontroll över parkeringarna med PreCom

APCOA Parking behövde en ny mobil lösning för inspektion och hantering av sina parkeringar. De har höga krav på stabilitet, användbarhet, skalbarhet och...
31
jan

SAS får bagaget säkert på plats med PreCom från Pocket Mobile

Säkra transporter på flygplatsen och snabbare service av flygplanen. Det var målet när SAS Ground Handling utrustade alla sina fordon på Kastrup med surfplattor för kommunikation...
    Nästa
Äldre nyheter
Nyhetsarkiv


     
  Vi har samarbeten med
fler än 25 partners i
olika länder med över
150 certifierade
utvecklare.
 
   

     
  Vi har löst problem
och skapat nya starka
förutsättningar för en
mängd företag och
verksamheter.
 
  Kundcase