MOBILITET PÅ RIKTIGT

Vi är PocketMobile. Optimerade mobilitetslösningar för din personal i fält

 

 

 

 

 

 

 

DET HÄR ÄR PRECOM.

DET HÄR ÄR PRECOM.

Vår lösning PreCom är en skalbar mobilitetsplattform som optimeras för dina verksamhetsprocesser och samtidigt baseras på ett standardsystem.

PreCom är byggd för komplexa och affärskritiska processer med höga krav på anpassning, användbarhet och integration med olika affärs- och stödsystem.

Läs mer om PreCom

VI VET VAD DU BEHÖVER

Våra kunder är stora bolag med verksamhet inom post & logistik, säkerhet & övervakning och fältservice, som ser sina arbetsprocesser som en viktig konkurrensfördel och vill ha ett IT-stöd optimerat för dem.

Vi har lång erfarenhet av affärskritiska mobila systemlösningar med den senaste tekniken, och som fungerar med olika typer av ERP och back end-system. Sedan 15 år ger vi varje dag ett stort antal företag i över 25 länder ett kraftfullt mobilt verktyg, som förenklar arbetsprocesser, minskar administration och ökar produktivitet.

POST & LOGISTIK

Vår mjukvaruplattform PreCom är en kraftfull och anpassad mobilitetslösning optimerad för de höga krav på mobilitet, servicenivå och användbarhet som kännetecknar post- & logistikbranschen. Med PreCom får du ett flexibelt och framtidssäkert mobilt IT-stöd, som kan integreras med alla typer av back end-system.

Läs mer

SÄKERHET & ÖVERVAKNING

Vår mjukvaruplattform PreCom är en kraftfull och anpassad mobilitetslösning optimerad för säkerhets- och övervakningsföretags specifika utmaningar. Med PreCom får du ett flexibelt och framtidssäkert mobilt IT-stöd med hög användarvänlighet som ger dig möjlighet att effektivt utföra, planera och koordinera arbetet.

Läs mer

FÄLTSERVICE

Vår mjukvaruplattform PreCom är en kraftfull och anpassad mobilitetslösning optimerad för fältservice- och inspektionsföretags specifika utmaningar. Med PreCom har du översikt över en fragmenterad och komplex verksamhet, och kan planera, optimera och effektivt utnyttja personalens tid och kompetens. Funktioner som rapportering i realtid och tillgång till uppdaterad information gör fältarbetet enklare och effektivare.

Läs mer

 

”Vi har valt PocketMobile och PreCom som plattform eftersom det gör det enklare att utveckla ny funktionalitet, och för att det blir lättare att fortsätta använda befintliga lösningar och implementera tredjepartsprodukter.”

- Trond Solberg, IT-chef Posten Norge/Bring

 

BERÄTTELSER FRÅN VÅRA KUNDER

Det tydligaste beviset på vad PreCom kan göra kommer från våra kunder.
Berättelser från verkligheten med krav och branschspecifika anpassningar.

NYHETER OCH ARTIKLAR

Det senaste från oss på PocketMobile

30 mars 2015 / Nyheter
Royal Mail tar fram ny mobilitetslösning för 76 000 PDA:er tillsammans med PocketMobile

    

KONTAKTA OSS